Egedal kommune kontakt

Adresser og åbningstider – Egedal Kommune

Adresser og åbningstider | Egedal Kommune

Er du i tvivl, om hvor du skal henvende dig, eller hvem du skal tale med, så ring på tlf. 7259 6000. Egedal Rådhus og Sundhedscenter.

Find adresser, åbningstider og muligheder for telefonisk og personlig betjening her.

Kontakt og akutnumre – Egedal Kommune

Kontakt og akutnumre | Egedal Kommune

telefon 7259 6000. … Se rådhusets og sundhedscenterets adresser og åbningstider. E-mail. Har du spørgsmål som ikke er personfølsomme, kan du sende en mail til …

Du har forskellige muligheder, når du skal kontakte Egedal Kommune. Hvis der findes en selvbetjening, opfordrer vi dig til at bruge den.

Borgerservice – Egedal Kommune

Borgerservice | Egedal Kommune

Vi er der selvfølgelig også til at hjælpe dig pr. telefon, så har du brug for hjælp, sidder vi klar i Call Centeret på 7259 6000.

Din indgang til Egedal Kommune.

Borgerservice – Egedal Kommune

Borgerservice | Egedal Kommune

Er du i tvivl, om hvor du skal henvende dig, eller hvem du skal tale med, så ring til Egedal Kommune på telefon 7259 6000.

Skal du have hjælp til et nyt pas eller adresseændring? Så kom forbi vores Borgerservice på Egedal Rådhus, hvor vi vil hjælpe dig.

Egedal Rådhus og Sundhedscenter

Egedal Rådhus og Sundhedscenter | Egedal Kommune

Egedal Kommune. Dronning Dagmars Vej 200 3650 Ølstykke E-mail: kommune@egekom.dk. Tlf.: 7259 6000. Telefonisk henvendelse. Mandag 8-14

Egedal Rådhus og Sundhedscenter er Danmarks første kombinerede rådhus og sundhedscenter. Ved at samle en lang række servicetilbud i ét hus har det gjort alting nemmere og mere effektivt.

Borger – Egedal Kommune

Borger | Egedal Kommune

Der er i Egedal Kommune åbent for telefonisk og personlig betjening på alle hverdage på telefon 7259 6000. Undtagen 1. maj, 31. maj – dagen efter Kr.

www.egedalkommune.dk | Egedal Kommune

Kontakt, adresser og åbningstider. Er du i tvivl, om hvor du skal henvende dig? Eller hvem du skal tale med? Så ring på telefon 7259 6000 …

Egedal Kommune

Kommune | Egedal Kommune

Der er i Egedal Kommune åbent for telefonisk betjening på alle hverdage på telefon 7259 6000 og personlig betjening mandag-torsdag.

Adgang til Egedal Rådhus

Adgang til Egedal Rådhus | Egedal Kommune

1. jul. 2019 — Kommune · Kontakt Egedal Kommune · Adresser og åbningstider · Egedal Rådhus og Sundhedscenter; Aktuel side: Adgang til Egedal Rådhus …

Rådhuset har fra 1. juli 2019 udvidet adgang for offentligheden.

Egedal Kommune – Borger.dk

Her kan du finde myndighedens kontaktoplysninger og al den selvbetjening, myndigheden er ansvarlig for. Kontakt. Egedal Borgerservice.

Keywords: egedal kommune kontakt, kviktest egedal åbningstider, egedal rådhus åbningstider