Power næstved storcenter

Sydsjællands største elektronik- og hvidevarebutik åbner i …

21. sep. 2022 — Elektronikbutik: Power åbner nu langt om længe butik i Næstved, nærmere bestemt i megacenteret.

Find POWER butik – Power.dk

POWER – Samme lave pris i butik som på net. Altid billigt! Kæmpe udvalg af elektronik, TV, vaskemaskiner, opvaskemaskiner, mobiltelefoner og meget mere.

Find butik – Power.dk

POWER – Samme lave pris i butik som på net. Altid billigt! Kæmpe udvalg af elektronik, TV, vaskemaskiner, opvaskemaskiner, mobiltelefoner og meget mere.

Medie: Nu bliver der gjort plads til Power i Næstved Storcenter

Medie: Nu bliver der gjort plads til Power i Næstved Storcenter – RetailNews

13. sep. 2019 — Avisen erfarer endvidere, at det er elektronikkæden Power, der er på vej til Næstved Storcenter, hvilket direktør Jesper Boysen dog ikke vil …

Læs mere

Butikker Arkiv – Næstved Storcenter

Butikker Arkiv | Næstved Storcenter

Vi har åbent10 – 20. Næstved Storcenter. Søg Følg Næstved Storcenter på Facebook Følg Næstved Storcenter på Instagram.

Coronakrise får Blackrock til at sætte sjællandsk ekspansion …

Coronakrise får Blackrock til at sætte sjællandsk ekspansion på hold — EjendomsWatch

29. maj 2020 — En planlagt udvidelse af Blackrock-ejede Næstved Storcenter er udskudt på … En af de hedeste bejlere til lejemålene var elektronikkæden Power.

En planlagt udvidelse af Blackrock-ejede Næstved Storcenter er udskudt på ubestemt tid. En af de hedeste bejlere til lejemålene var elektronikkæden Power. Her kalder direktør Jesper Boysen det “synd”, at udvidelsen ikke kommer.

POWERHOUSE ÅBNINGSTIDER. POWER er Danmarks nye …

POWERHOUSE ÅBNINGSTIDER. POWER er Danmarks nye elektronikgigant. Se Kontakt Information og Åbningstider Hos Din Lokale Power Butik. – VORESGENBRUG

POWERHOUSE ÅBNINGSTIDER. POWER er Danmarks nye elektronikgigant. Se Kontakt Information og Åbningstider Hos Din Lokale Power Butik.

Kapitalforvalteren Blackrock vil sælge Næstved Storcenter

Kapitalforvalteren Blackrock vil sælge Næstved Storcenter — DetailWatch

10. mar. 2022 — Den amerikanske kapitalforvalter købte storcenteret i november 2017 med planer om at udbygge centeret, men nu søger Blackrock købere inden …

Den amerikanske kapitalforvalter købte storcenteret i november 2017 med planer om at udbygge centeret, men nu søger Blackrock købere inden realiseringen af udbygningen.

Udvider sjællandsk storcenter med 5.000 kvm til elektronikgigant

13. sep. 2019 — – Jeg kan bekræfte, at vi ikke ser butikskæden Power fuldt udrullet i Danmark uden Næstved. Vi går benhårdt efter Næstved, siger Jesper Boysen …

ByensEjendom formidler viden om byudvikling i Danmark via artikler, konferencer og kurser om investering, udvikling og projekter.

Keywords: power næstved storcenter